Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Balanced Recovery 2100 g - Scitec Nutrition

A Balanced Recovery edzés utáni regeneráló formula, mely fehérjéinek, szénhidrátjainak és tápanyagainak arányával biztosítja a test kiegyensúlyozott támogatását. Tartalmaz hidrolizált tejsavó fehérjéket, különböző gyorsaságú felszívódó képességgel rendelkező szénhidrátokat, esszenciális aminosavakat, C-vitamint az immunrendszer támogatására, de találunk benne elektrolitokat is, melyek segítik az idegrendszer normál működőképességét.

Hosszú távon nem elérhető

Balanced Recovery – edzés utáni regeneráló formula, mely fehérjéinek, szénhidrátjainak és tápanyagainak arányával kiegyensúlyozott támogatást nyújt

A WOD CRUSHER BALANCED RECOVERY edzés utáni formula, mely fehérje és szénhidrát mátrixának köszönhetően kiegyensúlyozott támogatást nyújt a szervezetnek. A legintenzívebb edzések, beleértve a CrossFit-et és a hasonlóan magas intenzitású funkciós edzésmódszerek nagy mennyiségű szénhidrátot égetnek el, ezzel károsítva az izomszálakat. Hatékony regenerációjukhoz a megfelelő szénhidrát és fehérje vagy aminosav, valamint mikro tápanyagok, elektolitok és víz pótlására van szükség. Ezenkívül hasznos lehet gyulladások csillapítására is. Különösen fontos edzés után a tápanyagok pótlása abban az esetben, ha naponta több edzést tervez. 

  Balanced Recovery - Scitec Nutrition

 

  • FEJLETT FEHÉRJÉK: a formula alapját a hidrolizált tejsavófehérje képezi, melyek enzimatikusan „előemésztett” fehérjék, ami azt jelenti, hogy bizonyos mértékig már eleve le van bontva, hasonló módon, mint ahogy az emésztésnél történik, ezért a felszívódása és felhasználása a legjobb. A tejsavó fehérje a legmagasabb biológiai értékei miatt a CrossFit® világában is standardnak számít! A fehérjék jelentősége általánosan ismert, de érdemes kiemelni, hogy a fehérjék hozzájárulnak az izomtömegek növeléséhez, úgyszintén a csontozat egészséges állapotának megőrzéséhez.

 

  • FEJLETT SZÉNHIDRÁT MÁTRIX: termékünk a meghatározott fehérjetartalom arányával a szervezetnek szénhidrát mátrixot biztosít, mely különböző gyorsaságú felszívódó képességű szénhidrátokat tartalmaz. Gyors és lassú felszívódó képességgel rendelkező tápanyagokat adtunk a termékhez, többek között Palatinose-t ® és elágazó ciklodextrint.

 

  • EXTRA AMINOSAV TÁMOGATÁS: termékünket a taurin aminosavaival egészítettük ki, melyek részben esszenciális aminosavak, és a szervezetben lipid membrán stabilizációs funkciójuk van, melyek számos antioxidáns védő funkcióban vesznek részt.

 

  • EXTRA IMMUNTÁMOGATÁS: A C-vitamin segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől és hozzájárul a kollagén normál termeléséhez, a porcok normál funkciójához, a fogíny, fogak, bőr és erek normál állapotának megőrzéséhez. A C-vitamin továbbá segít megőrizni az immunrendszer normál működését intenzív edzés alatt és után (ezt a jótékony hatást a napi adagon felül 200 mg C-vitamin fogyasztásával érhetjük el).

 

  • BALANCED RECOVERY: elektrolitokat is tartalmaz (kálium, klorid, nátrium, kalcium, magnézium). A kálium hozzájárul az izomzat megfelelő működéséhez, segít az idegrendszer normál működésének megőrzésében és segít a vérnyomás normál szintjének megőrzésében is. 

 

Összetétel

Maltodextrin, fehérjekeverék (magas tápértékkel rendelkező tejsavófehérje-hidrolizátum, instant mikroszűrt tejsavófehérje-izolátum), aromák (ananász, kókusz), kókuszdarabok, szójalecitin por, Palatinose ™ izomaltulóz, sűrítőanyag (xantángumi), taurin, L-aszkorbinsav, emésztőenzim (bromelain), nagymértékben elágazó ciklikus dextrin, nátrium-klorid, édesítőszerek (szukralóz, aceszulfám-K).

 

Adagolás

Keverjen el 1 adag (70 g / 1 ¼ mérőkanál) terméket 400 ml vízben. Fogyasztását edzés után ajánljuk. 

 

Tápértékek táblázata

Tápértékek1 adag (70 g)
Energiatartalom 271 kcal
   ebből zsírok 32,4 kcal
Fehérjék 20,4 g
Szénhidrátok 39,3 g
   ebből cukor 2,1 g
   ebből rost 0,4 g
Zsírok 3,6 g
   ebből telített zsírok   0,1 g
Koleszterin 1,2 mg
Advanced Carbohydrate Matrix
Maltodextrin, Palatinose™, nagymértékben elágazó ciklikus dextrin 37,5 g
Elektrolitok (kalcium, klorid, magnézium, kálium, nátrium)760 mg
Kálium 322 mg
Klorid 120 mg
Taurin 500 mg
Bromelain emésztőenzim  200 mg
C-Vitamin 200 mg

 

Figyelmeztetés

Gyermekek, várandós és szoptató nők számára nem ajánlott a termék fogyasztása. Ne fogyasszon többet, mint az ajánlott napi adag. Nem váltja fel a kiegyensúlyozott, változatos étrendet. Gyermekek elől elzárva tartandó. Száraz helyen, max. 25 °C hőmérsékleten tárolja, óvja a napsugárzástól és a fagytól. A gyártó nem vállal felelősséget a termék nem megfelelő használata és tárolása következtében kialakult károkért.

Allergén figyelmeztetés: A termék olyan gyárban készült, ahol tejet, szóját, tojásfehérjét, glutént és földimogyorót is feldolgoznak. 

A vásárlók véleményei

Balanced Recovery 2100 g - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Balanced Recovery 2100 g - Scitec Nutrition
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Balanced Recovery 2100 g - Scitec Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ