Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Atomic 7, 412 g - Universal Nutrition

Az Atomic 7 az Universal Nutrition-tól egy táplálék-kiegészítő, amely az izmok jobb regenerálódására javasolt, és segít maximalizálni a teljesítményt az ezdőteremben. Az Atomic 7 a BCAA-n kívül citrullin malátot, L-glutamint és L-taurint is tartalmaz. Nem tartalmaz aszpartamot. 

Hosszú távon nem elérhető

Atomic 7 

Az UNIVERSAL NUTRITION ATOMIC 7 egy anabolikus elágazó szénláncú aminosav (BCAA) formula, mely edzések közben és után fogyasztva ellát mindazzal, amire a száraz izomépítés gépezetének beindításához és mozgásban tartásához szükséged van!

Előnyei:

- 2:1:1 arányú leucin/izoleucin/valin
- hozzáadott glutamin, citrullin-malát és taurin
- tökéletes edzés közbeni aminosav mátrix
- cukormentesAz UNIVERSAL NUTRITION ATOMIC 7 egy anabolikus elágazó szénláncú aminosav (BCAA) formula, mely edzések közben és után fogyasztva ellát mindazzal, amire a száraz izomépítés gépezetének beindításához és mozgásban tartásához szükséged van!

A 70-es évek óta folyamatosan azon dolgozunk, hogy újra és újra olyan bombát dobjunk le a testépítés és fitness világában, ami alapjaiban rengeti azt meg és hosszú időre meghatározza! Kezdetben könnyű volt újat alkotni, olyat, amit még senki nem tapasztalt, használt, érzett. Mára mindez nagyot változott, ha ma le akarsz dobni egy bombát, annak különlegesnek kell lennie, nem elég csupán az alapdolgokkal előjönni, nem elég a már megszokott. Mindig valami új kell, valami sosem tapasztalt, valami extrém. Nos, az UNIVERSAL NUTRITION alapvető hitvallása az egyszerűség, a kőkemény munka, az alapvető és nélkülözhetetlen dolgok konstans bevitele és a folyamatos fejlődés. Mi nem hiszünk az extrémitásokban, mi az EREDMÉNYEKBEN hiszünk! A folyamatos intenzív és megfeszített munkában, a nélkülözhetetlen tápanyagok állandó és megkerülhetetlen bevitelében és az ennek eredményeként felépülő száraz izmokban! Az egyszerűség és következetesség a mi mantránk!

Persze ez nem azt jelenti, hogy ne tökéletesítenénk folyamatosan termékpalettánkat és erősítenénk meg azokat a bázis termékeket, amiket nap, mint nap el kell, hogy fogyassz ahhoz, hogy a teremben elvégzett kőkemény munka, kőkemény izmok formájában jelentkezzen! Az UNIVERSAL NUTRITION célja, hogy megállíthatatlanul és folyamatosan fejlődj, és ehhez a legfrissebb kutatási eredmények adatait és a legfejlettebb technológiai eljárások eredményeit felhasználva fejlesztjük és újítjuk meg termékvonalunkat mi is! A legújabb BCAA formulánk, az UNIVERSAL NUTRITION ATOMIC 7 ennek a folyamatnak az eredménye!

Az elágazó szénláncú aminosavak minden keményen edző atléta kötelező kellékei. Ha intenzíven és hosszan terheled izmaid a teremben vagy a pályán, akkor ezen aminosavak kielégítő fogyasztása alapjaiban határozza meg regenerációd és fejlődésed ütemét. Mind tudjuk, hogy a fejlődés nem egyik napról a másikra történik. Pokolian kemény munka az, ami a fejlődés ingerét adja és a regenerálódás ideje az, ami a tényleges fejlődést jelenti. Ha képes vagy izmaid regenerációját felgyorsítani, akkor hamarabb leszel képes újabb növekedési ingert adni azoknak, azaz gyorsabb fejlődésre számíthatsz. Az elágazó szénláncú aminosavak és az UNIVERSAL NUTRITION ATOMIC 7 itt lépnek a képbe.


Az UNIVERSAL NUTRITION ATOMIC 7 leucin-izoleucin-valin tökéletes 2:1:1 arányú keverékét adva fokozza az edzés közbeni energiaszintet, segíti az intenzív edzések okozta katabolikus folyamatok megelőzését, gyorsítja a regenerálódást, valamint a kapcsolódó klinikai kutatások adatai szerint maximalizálja a fehérje-színtézis és nitrogén visszatartás mértékét! A formula azonban egy felsőbbrendű keverék, melyhez citrullin-malát, glutamin és taurin keverékét is adagoltuk. A citrullin-malát a nitrogén-monoxid szintézis prekurzora és mint ilyen fokozza az izmok vérellátását, így az izmok felé áramló oxigén és tápanyagmennyiséget. Az eredmény fokozott teljesítőképesség, erőszint- és gyorsabb regeneráció. A glutamin az izomzat aminosav állományának mintegy 61%-át adja, így kritikus szerepet játszik a magas szintű fizikai teljesítőképesség biztosításában, az intenzív megterhelések utáni regenerációban és az izomépítésben. A szervezet glutamin készletei jelentős mértékben csökkennek a fokozott fizikai- és szellemi megterhelések közepette. A vérplazma és az izomszövet glutamin szintje edzéseink során lezuhan, és órákig alacsony marad. A kapcsolódó kutatások szerint ez a zuhanás elérheti az 50%-ot is, s mint ilyen kompenzáció hiányában a túledzés egyik elsődleges oka. A glutamin kiegészítő fogyasztása támogatja a fehérje szintézist, mint lehetséges szénlánc donor részt vesz az energiatermelés folyamatában. Glikogénspóroló hatású, szénhidrát hiányában is képes feltölteni a glikogén raktárakat, segíti a vércukorszint optimalizálását. A taurin fokozza az izomsejtek térfogatát, javítja azok hidratációját és támogatja a tápanyagok felvételét.

A BCAA kiegészítés egy kötelező elem minden keményen edző és eredményeket akaró sportoló kiegészítő tárában! Kutatások ezrei igazolták kötelező jellegüket és sportolók milliói fogyasztják napi rendszerességgel. Az UNIVERSAL NUTRITION ATOMIC 7 az a formula, mely a legfrissebb kutatások eredményeit és technológiai újításait ötvözi, azzal az egyszerűséggel, és következetességgel, ami az UNIVERSAL NUTRITION védjegye...és amire nap-nap után szükséged van! Ne érd be kevesebbel!


Kiszerelés:

412 g


Felhasználási javaslat:

Keverj el 1 adagolókanál UNIVERSAL NUTRITION ATOMIC 7-t 2-3 dl hideg vízben és fogyaszd edzések közben és/vagy edzések után!


Összetevők:

összetevő adagonként
tartalmaz
RDA%
További Összetevők    
B6-vitamin 10 mg   
L-Leucine 4 g   
L-Isoleucine 2 g   
L-Valine 2 g   
L-Glutamine 2 g   
Citrullin 1 g   
L-Taurine 500 mg   
 

Figyelmeztetés: 

 
A vásárlók véleményei

Atomic 7, 412 g - Universal Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Atomic 7, 412 g - Universal Nutrition
A Te értékelésed
Készült
Egyesült Államok
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Atomic 7, 412 g - Universal Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ