Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Arnold Iron Mass tömegnövelő - Muscle Pharm

Gyártó: Muscle Pharm

Az Iron Mass egy forradami tömegnövelő 40%-os fehérjetartalommal, egyedülálló 5 fokozotú szállító rendszerrel. Komplex szénhidrát keveréket, egészséges zsírokat tartamaz, alacsony cukortartalma és kiváló az íze. Emésztőenzimekkel gazdagított, nem tartalmaz glutént, épp ezért ideális a gluténérzékenyeknek.

Hosszú távon nem elérhető

Iron Mass: forradalmi tömegnövelő 40% fehérjetartalommal

Az Iron Mass egy forradalmi tömegnövelő, amely egy teljesen új formája a tömegnövelésnek. Egyedülálló 5 fokozatú szállitórendszert használ, amely fejlett technológiával előállitott fehérjéből, komplex szénhidrátokból és egészséges zsirokból áll alacsony cukortartalommal és kiváló izzel!


Az Iron Mass az Arnold Series olyan céllal volt kifejlesztve, hogy stimulálja a gyors izomtömegnövelést (zsir felszedése nélkül). Fejlett technológiát használ, amely elitt szénhidrát komplexet, egészséges zsirokat és kiegyensúlyozott emésztőenzim keveréket nyújt. Ráadásul alacsony a cukor tartalma és kiváló az ize, támogatja az izomtömeg- és erőnövelést, magas mennyiség minőségi fehérjét (40% 100g-nyi Iron Mass- hidrolizált marhafehérje, laktoferinben), egészséges zsirok keverékét, szénhidrát komplexet, kreatint és BCAA nitrátokat, valamint fejlett emésztőenzim keveréket tartalmaz, ám glutént nem tartalmaz

 

Iron Mass tömegnövelő

 

Forradalmi 5 lépcsős anabolikus rendszer

  • Elit komplex szénhidrát mátrix: gyorsabb izomépítés és regeneráció
  • Izomépítő fehérjemátrix40 gramm extra magas minőségű fehérje, hidrolizált marhafehérje és lakroferrin mátrix
  • Anabolikus zsírsav komplexesszenciális zsírsavak (EFA) és közepes szénláncú trigliceridek (MCT)
  • Izomépítő és sejtvolumenizáló mátrixkreatin és BCAA nitratoka maximális ütemű száraz izomnövekedéshez
  • Pro-Digest emésztőenzim komplextökéletes fehérje, szénhidrát és zsírfelhasznosulás

 

Iron Mass tömegnövelő

Az IRON MASS kifejlesztésének egyetlen egyszerű célja az volt, hogy segítségével hihetetlen mennyiségű izmot pakolj magadra. Az IRON MASS forradalmi hidrolizált marha fehérje és laktoferrin keverékére épülő fehérje mátrixa, több bioaktív peptidet és több mint háromszor annyi növekedési faktort tartalmaz, mint a hagyományos tejsavó fehérje. Az így generált izomépítő hatást teszi teljessé az IRON MASS speciális komplex szénhidrát keveréke, mely minden más forrásnál hatékonyabb glikogén szintézist biztosít, miközben stabil, hosszantartó energiaellátást garantál! Az IRON MASS-hoz a fentieket túl egy egyedülállóan hatékony esszenciális zsírsav és MCT komplexet adagoltunk, mely hatékonyan segíti annak a hormonális környezetnek a megteremtését, mely nélkülözhetetlen a maximális ütemű anabolizmushoz.

 

A száraz izomépítő hatást az IRON MASS szabadalommal védett kreatin-nitrát és elágazó szénláncú aminosav keveréke emeli maximális szintre, mely instant sejttérfogat-növekedést és erőnövekedést produkál! 

 

Iron Mass tömegnövelő

 

Az Iron Mass és az előnyei

  • nem tartalmaz glutént, így alkalmas a gluténérzékenyek számára is
  • támogatja az izomtömegnövekedést az izomregenerációt
  • kiváló oldhatóság és íz
  • 40 g fehérje egy adagban
  • alacsony cukortartalom
 

Összetevők

Elite Complex szénhidrát összetételét (édes burgonya por, keményítő árpából), Muscle Plazmafehérje Matrix (hidrolizált marhahús fehérje, laktoferrin)
High Performance egészséges zsírok Matrix (napraforgó olaj - por, por tejszín, por MCT (közepes elágazó trigliceridek kókuszdióból származó)
Perfomance Growth & Muscle Volumizer (a kreatin-monohidrát, L-glicin, nitrátok BCAA - leucin, izoleucin, valin), 3,2,1 pendingratio, D-ribóz), Pre-Digest a keverék (proteáz, laktáz, amiláz, lipáz, inulin).

 

Egyéb összetevők: maltodextrin, természetes és mesterséges aromák, aceszulfám-kálium, szukralóz, guargumi, cellulóz, xantángumi.

 

Ajánlott adagolás

Keverjen el 1 adagot (95 g= 2 adagolókanál) 230-350 ml vízben. Víz helyett tejjel is elkeverhető. Fogyassza 1-3x naponta, a legideálisabb az étkezések között, edzés után és elalvás előtt.

 

Tápértékek táblázata

Tápértékek95 g (1 adag - 1 mérőkanál) csokoládé95 g (1 adag - 1 mérőkanál) vanília
Energiatartalom 485 kcal 490 kcal
   zsírból 190 kcal 190 kcal
Zsír 21 g 21 g
   ebből telített zsírsavak 1 g 1 g
   ebből telített trans zsír 1 g 1 g
Koleszterin 2 mg 2 mg
Nátrium 240 mg 240 mg
Kálium 550 mg 490 mg
Szénhidrát 34 g 36 g
Rost 1 g 1 g
Cukrok 4 g 5 g
Fehérjék 40 g 40 g

 

Figyelmeztetés

Tárolja szára, hűvös helyen, közvetlen napfénytől és kisgyermekektől védve, gondosan bezárva. Nem alkalmas terhes és szoptató nők számára. Nem helyettesiti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget. Letesztelve, emberi egészségre ártalmatlan. A termék használatáról konzultáljon orvosával.

A vásárlók véleményei

Arnold Iron Mass tömegnövelő - Muscle Pharm

Write Your Own Review
Véleményt ír:Arnold Iron Mass tömegnövelő - Muscle Pharm
A Te értékelésed

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Arnold Iron Mass tömegnövelő - Muscle Pharm

A kérdés leírása
Írj választ