Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Animal PM 33 pakk - Universal Nutrition

Rating:
80 %

A legújabb éjjeli növekedés stimuláló, amely anabolikus környezetet alakít ki az alvás ideja alatt, amikor is a keményen edzett test a maximális pihenést és regenerálódást és a sokkal gyorsabb izomtömeg növekedést használja ki.  A termék egy csomagja a magas hatékonyságú hatóanyagok kombinációját biztosítja, amelyek serkentik a növekedési hormont (GH), javítják az immunitást, aminosavakt biztosítanak és jelentősen javítják az alvás minőségét. 

Hosszú távon nem elérhető

Animal PM - anabolikus komplex kiegészítő a regeneráció, a fáradt izmok felépülésének és az alvás minőségének a támogatására

 Az Animal PM egy komplex és éjszakai anabolikus kiegészítő, amely segít a fáradt izmok felépülésénél és regenerációjánál. Az Animal PM egy csomagja  a magas hatékonyságú hatóanyagok kombinációját biztosítja, amelyek serkentik a növekedési hormont (GH), javítják az immunitást, aminosavakt biztosítanak és jelentősen javítják az alvás minőségét.  Ennek köszönhetően a testének minőségi regenerációban és növésben lesz része a mély alvás alatt. Ez a komplex úgy lett megtervezve, hogy hozzájáruljon a jólétéhez, hogy támogassa a mély és a nyugodt alvást és ezzel egyaránt az anabolikus növekedési tényezőket. 

 

animal PM universal

 

Animal PM és előnyei

  • komplex anabolikus kiegészítő
  • segít elaludni és javítja az alvás minőségét
  • javítja a regenerációt
  • elnyomja az izomfáradtságot
  • elősegíti a regenerációt
 
animal PM universal
 
 

Összetevők

Kalcium-foszfát, maltodextrin, mikrokristályos cellulóz, zselatin, sztearinsav, kalcium-szilikát, magnézium-sztearát, titán-dioxid, kék t 1, szója lecitin, vörös festék 3, tojás, gyógyszerészeti máz.

Allergén figyelmeztetés: tejet, szóját, tojást, mogyorót, diót, halat, rákféléket és búzát feldolgozó üzemben készült. 

 

Adagolás

Napi egy csomagot fogyasszon 30-45 perccel lefekvés előtt éhgyomorra. 

 

Tápanyag táblázat

Tápértékek1 csomag
B6-vitamin (mint piridoxin HCI) 10,5 mg
Magnézium (mint oxid) 450 mg
Cink (mint oxid) 30 mg
GH Boosting Complex3000 mg
Gamma-Aminobutyric Acid (GABA), Arginine Alpha-Ketoglutarate (AKG), Ornithine HCI, L-Tryptophan, Alpha Glycerylphosphorylcholine (GPC)
Immune & Recovery Complex2500 mg
Leucine, Valine, Isoleucine, Lysine, Arginine, Histidine, Threonine, Methionine, Phenylalanine, L-Glutamine, SuperSerumTM, HumanofortTM
Sleep & Relaxation Complex1250 mg
Valerian Root Powder, Chamomile Root Powder, Mucuna Pruriens (seed) (standardized for 15% L-dopa), Hops (strobile) (Humulus Lupulus), L-Theanine
 

Figyelmeztetés

Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Tárolás 5-25 ° C-on, gyermekektől elzárva, fagytól, nedvességtől és közvetlen napfénytől megvédve. A gyártó, az importőr és a forgalmazó nem vállal felelősséget a helytelen használat vagy tárolás általi károkért.

A vásárlók véleményei

Animal PM 33 pakk - Universal Nutrition

Összesített termék értékelés

80%
80%
Értékelési átlag 1 értékelésből
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Teljes értékelés

igazolt vásárlóktól

0 %

A termék leghasznosabb pozitív értékelése

A termék leghasznosabb negatív értékelése

Összes vélemény Animal PM 33 pakk - Universal Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Animal PM 33 pakk - Universal Nutrition
A Te értékelésed
Készült
Egyesült Államok
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Animal PM 33 pakk - Universal Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ