Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Anabol 5 Black 120 kapsz - Nutrex

Gyártó: Nutrex

Az Anabol 5 Black a legerősebb anabolikus nem szteroid anyag a világon. Ez egy forradalmi hozzáállás az izomtömeg- és erőépítésben. Erősíti a nitrogén egyensúlyt, stimulálja az anabolizmust, blokkolja az izomfehérjék csökkenését és elnyomja az izomfáradtságot. Az Anabol5 bebiztosítja a tiszta izomtömegnövekedést, hormonok és szteroidok nélkül. 

Nincs raktáron
Becsült ár 7 690 Ft

Anabol 5 Black - a legerősebb anabolikus nem szteroidos anyag

Az Anabol 5 Black a világ legerősebb nem-szteroid anabolikus terméke. Magas szintű anabolikus és anti-katabolikus környezetet teremtve az Anabol-5 drámai módon növeli az izmok által szintetizálható fehérje mennyiségét. Ha intenzív súlyzós edzéssel kombinálva használják, az Anabol-5 jellegzetes adaptogenikus tulajdonsága segítségével stimulálja az általános anabolizmust, blokkolja az izomfehérjék lebomlását és küzd az izomfáradtság ellen.

 

Anabol 5 Black pozitívan befolyásolja a fehérjeszintézist, és végezetül csökkenti a proteolitikus izomműködést. Ezzel jobb adaptogén hatát biztosit az edzésre, és segit szabályozni a test fehérjeciklusát. Ez egy univerzális termék, amely biztositja a tiszta izomtömegnövekedést és a diéta alatt segit megőrizni az izomzatot. 

 

Az Anabol5 Black a legerősebb anabolikus nem szteroidos anyag a világon. Ha az Anabol 5-öt intenziv edzés kombinálásával használjuk, akkor a termék adaptogén hatásának köszönhetően az anabolizmus stimulációja következik be, az izomfehérjék csökkenésének blokkolása és az izomfáradtság elnyomása. Az Anabol 5 Black az első olyan termék, amely hatékonyan növeli a test saját fehérje-építő képességét de mindezt nem hormonálisan és nem szteroidként teszi. Azért, hogy az anabolizmus magas szinten maradjon egész nap, az Anabol-5 gyorsan ható és elnyújtott felszívódású, multifázisú kapszulákat is tartalmaz. 


Anabol 5 black

 

Hogyan működik az Anabol 5 Black?

1. FÁZIS GYORSAN HATÓ FOLYADÉKKAPSZULÁS ANABOLIKUS VÁLASZRENDSZER:

Az Anabol-5 külső folyadékkapszulája biztosítja, hogy tested anabolikus izomépítő állapotba kerüljön mindössze néhány perccel a bevételt követően. Ez döntő fontosságú a reggeli ébredés után és mialatt edzésedet végzed.

 

2. FÁZIS ELNYÚJTOTT FELSZÍVÓDÁSÚ BELSŐ ANABOLIKUS ERŐSÍTŐ KAPSZULA:

Néhány kiválasztott összetevőt gondosan egy külön kapszulába csomagolva óriási mértékben növeltük meg az anabolikus aktivitás szintjét. Miután az első fázis kritikus fontosságú és gyorsan ható anabolikus áramlata elárasztotta izmaidat, a második fázis hosszan tartó anabolikus összetevői veszik át az irányítást.


Az erős anabolikus hatásának köszönhetően az Anabol 5-nek számos kihasználási lehetősége van. Használhatjuk izomtömegelésre, ezt abban az esetben, ha gyors erő- és tömegnövekedésre törekszünk. Az edzési szünet alatt is szedhető, hogy megőrizzük az izomtömegünket, és szedhetjük akkor is, ha sűrű, jó minőségű izmokat akarunk kiépíteni.  


Anabol 5 Black

Miért válasszuk az Anabol 5 Black-et?

  • magas anabolikus és antikatabolikus környezetet alakít ki
  • a fehérjék drámai növekedéséhez vezet, amely az izmokban van szintetizálva
  • extrém gyors és hosszútávú hatással bíró hatékonyságot vált ki, a folyékony kapszula gyártásánál használt multifázisú technológiának köszönhetően
  • a világon a legerősebb anabolikus hatású anyagot tartalmazza, amely nem tartalmaz szteroidokat anabolikus- androgén 33:1 arányban
  • egy csomagolás egy egész hónapra elég és garantálja a legjobb eredményeket
 
 

Az Anabol 5 Black előnyei:

  • a legerősebb anabolikus nem szteroidos anyag a világon,

  • a drámai fehérjenövekedés növelése, amelyek az izmokban vannak szintetizálva,

  • elnyomja az izomfáradtságot,

  • az első termék, amely felébreszti a fehérjeépítő ciklust, és ezt hormon- és szteroidok nélkül,

  • multifázisú kapszulák.Anabol 5 BlackAjánlott adagolás: 

Napi 2 kapszulát vegyen be naponta. A legjobb eredmények elérése érdekében, vegyen be 2 kapszulát reggel evésnél, és 2 másikat este a vacsoránál

Az Anabol 5 Black-et a legjobb ciklusokban alkalmazni – fogyassza 12 héten át, majd tartson 2 hét szünetet.

 

Összetevők

Glicerin, növényi cellulóz,  tokoferolok keveréke, titán-dioxid, FD & C Yellow # 5 és FD & C Yellow # 6. 

 

 

Tápértékek táblázata:

Tápértékek100 g
Energiaérték  276,81 kJ / 66,16 kcal
Fehérjék11,44 g
Szénhidrátok5,1 g
Zsírok0 g
Non-Steroidal Anabolic Stack155,2 mg
DicyclopentanoneDicyclopentanone, 6-Keto-Diosgenin Acetate, 6-Keto-Diosgenin Propionate, 6-Keto-Diosgenin Cypionate, 6-Keto-Diosgenin Decanoate, 25-R Spirostan-5a-diol-6-one-3-one-undecanoate, Rhaponticum Carthamoides, Hecogenin Acetate

 

 

Figyelmeztetés

Nem ajánlott 18 éven aluliaknak. Ne fogyassza, ha terhes, vagy ha szoptat. Gyerekektől elzárva tartandó. Tartsa száraz és hűvös helyen. Óvja a napsütéstől.

A vásárlók véleményei

Anabol 5 Black 120 kapsz - Nutrex

Write Your Own Review
Véleményt ír:Anabol 5 Black 120 kapsz - Nutrex
A Te értékelésed
Termék kategóriája
Táplálékkiegészítő
EAN
853237000295
Ízcsoport
természetes
Magasság
13.50 cm
Szélesség
7.50 cm
Hosszúság
7.50 cm
Bruttó súly
0.16 kg
Termék kód
21069098
Műanyag csomagolás mentes
nem
Állag
Kapszula
Mesterséges édesítő mentes
igen
Bio
nem
Gluténmentes
igen
Laktózmentes
igen
Vegetáriánus
nem
Vegán
nem
Összetétel
Keverék
Főkategória
A vásárlók kérdései

Anabol 5 Black 120 kapsz - Nutrex

A kérdés leírása
Írj választ