Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Anabol 5 Black 120 kapsz - Nutrex

Gyártó: Nutrex

Az Anabol 5 Black a legerősebb anabolikus nem szteroid anyag a világon. Ez egy forradalmi hozzáállás az izomtömeg- és erőépítésben. Erősíti a nitrogén egyensúlyt, stimulálja az anabolizmust, blokkolja az izomfehérjék csökkenését és elnyomja az izomfáradtságot. Az Anabol5 bebiztosítja a tiszta izomtömegnövekedést, hormonok és szteroidok nélkül. 

Nincs raktáron

Anabol 5 Black - a legerősebb anabolikus nem szteroidos anyag

Az Anabol 5 Black a világ legerősebb nem-szteroid anabolikus terméke. Magas szintű anabolikus és anti-katabolikus környezetet teremtve az Anabol-5 drámai módon növeli az izmok által szintetizálható fehérje mennyiségét. Ha intenzív súlyzós edzéssel kombinálva használják, az Anabol-5 jellegzetes adaptogenikus tulajdonsága segítségével stimulálja az általános anabolizmust, blokkolja az izomfehérjék lebomlását és küzd az izomfáradtság ellen.

 

Anabol 5 Black pozitívan befolyásolja a fehérjeszintézist, és végezetül csökkenti a proteolitikus izomműködést. Ezzel jobb adaptogén hatát biztosit az edzésre, és segit szabályozni a test fehérjeciklusát. Ez egy univerzális termék, amely biztositja a tiszta izomtömegnövekedést és a diéta alatt segit megőrizni az izomzatot. 

 

Az Anabol5 Black a legerősebb anabolikus nem szteroidos anyag a világon. Ha az Anabol 5-öt intenziv edzés kombinálásával használjuk, akkor a termék adaptogén hatásának köszönhetően az anabolizmus stimulációja következik be, az izomfehérjék csökkenésének blokkolása és az izomfáradtság elnyomása. Az Anabol 5 Black az első olyan termék, amely hatékonyan növeli a test saját fehérje-építő képességét de mindezt nem hormonálisan és nem szteroidként teszi. Azért, hogy az anabolizmus magas szinten maradjon egész nap, az Anabol-5 gyorsan ható és elnyújtott felszívódású, multifázisú kapszulákat is tartalmaz. 


Anabol 5 black

 

Hogyan működik az Anabol 5 Black?

1. FÁZIS GYORSAN HATÓ FOLYADÉKKAPSZULÁS ANABOLIKUS VÁLASZRENDSZER:

Az Anabol-5 külső folyadékkapszulája biztosítja, hogy tested anabolikus izomépítő állapotba kerüljön mindössze néhány perccel a bevételt követően. Ez döntő fontosságú a reggeli ébredés után és mialatt edzésedet végzed.

 

2. FÁZIS ELNYÚJTOTT FELSZÍVÓDÁSÚ BELSŐ ANABOLIKUS ERŐSÍTŐ KAPSZULA:

Néhány kiválasztott összetevőt gondosan egy külön kapszulába csomagolva óriási mértékben növeltük meg az anabolikus aktivitás szintjét. Miután az első fázis kritikus fontosságú és gyorsan ható anabolikus áramlata elárasztotta izmaidat, a második fázis hosszan tartó anabolikus összetevői veszik át az irányítást.


Az erős anabolikus hatásának köszönhetően az Anabol 5-nek számos kihasználási lehetősége van. Használhatjuk izomtömegelésre, ezt abban az esetben, ha gyors erő- és tömegnövekedésre törekszünk. Az edzési szünet alatt is szedhető, hogy megőrizzük az izomtömegünket, és szedhetjük akkor is, ha sűrű, jó minőségű izmokat akarunk kiépíteni.  


Anabol 5 Black

Miért válasszuk az Anabol 5 Black-et?

  • magas anabolikus és antikatabolikus környezetet alakít ki
  • a fehérjék drámai növekedéséhez vezet, amely az izmokban van szintetizálva
  • extrém gyors és hosszútávú hatással bíró hatékonyságot vált ki, a folyékony kapszula gyártásánál használt multifázisú technológiának köszönhetően
  • a világon a legerősebb anabolikus hatású anyagot tartalmazza, amely nem tartalmaz szteroidokat anabolikus- androgén 33:1 arányban
  • egy csomagolás egy egész hónapra elég és garantálja a legjobb eredményeket
 
 

Az Anabol 5 Black előnyei:

  • a legerősebb anabolikus nem szteroidos anyag a világon,

  • a drámai fehérjenövekedés növelése, amelyek az izmokban vannak szintetizálva,

  • elnyomja az izomfáradtságot,

  • az első termék, amely felébreszti a fehérjeépítő ciklust, és ezt hormon- és szteroidok nélkül,

  • multifázisú kapszulák.Anabol 5 BlackAjánlott adagolás: 

Napi 2 kapszulát vegyen be naponta. A legjobb eredmények elérése érdekében, vegyen be 2 kapszulát reggel evésnél, és 2 másikat este a vacsoránál

Az Anabol 5 Black-et a legjobb ciklusokban alkalmazni – fogyassza 12 héten át, majd tartson 2 hét szünetet.

 

Összetevők

Glicerin, növényi cellulóz,  tokoferolok keveréke, titán-dioxid, FD & C Yellow # 5 és FD & C Yellow # 6. 

 

 

Tápértékek táblázata:

Tápértékek100 g
Energiaérték  276,81 kJ / 66,16 kcal
Fehérjék11,44 g
Szénhidrátok5,1 g
Zsírok0 g
Non-Steroidal Anabolic Stack155,2 mg
DicyclopentanoneDicyclopentanone, 6-Keto-Diosgenin Acetate, 6-Keto-Diosgenin Propionate, 6-Keto-Diosgenin Cypionate, 6-Keto-Diosgenin Decanoate, 25-R Spirostan-5a-diol-6-one-3-one-undecanoate, Rhaponticum Carthamoides, Hecogenin Acetate

 

 

Figyelmeztetés

Nem ajánlott 18 éven aluliaknak. Ne fogyassza, ha terhes, vagy ha szoptat. Gyerekektől elzárva tartandó. Tartsa száraz és hűvös helyen. Óvja a napsütéstől.

A vásárlók véleményei

Anabol 5 Black 120 kapsz - Nutrex

Write Your Own Review
Véleményt ír:Anabol 5 Black 120 kapsz - Nutrex
A Te értékelésed
A vásárlók kérdései

Anabol 5 Black 120 kapsz - Nutrex

A kérdés leírása
Írj választ