Amino 2500 aminosav 300 tab - All Stars

0%
0% (0)
Gyártó: All Stars

Az Amino 2500 aminosav egy bioaktív tejsavó fehérjéből összeállított aminosav komplex, mely BCAA tartalommal rendelkezik. Ez az All Stars aminosav lassú felszívódású, ezáltal ideális egész napi, valamint esti fogyasztásra. Támogatja a száraz izomtömeg növelését és megvédi az izomlebomlástól diéta és az edzés által okozott extrém leterhelés idején. Minimális a zsírtartalma.

Hosszú távon nem elérhető

Amino 2500 - aminosav komplex előemésztett tejsavófehérjéből a száraz izomtömeg és az erő növelésére és a regeneráció elősegítésére 

Az Amino 2500 minőségi aminosav tejsavó hidrolizátumból – bioaktív peptideket tartalmazó előemésztett tejsavó fehérjéből. A termék fogyasztása azoknak ajánlott, akiknek fontos a minőségi száraz izomtömeg, az erő és a kitartás növelése. Köztudott, hogy a tejsavó fehérjék a legjobb minőségű fehérje források. Természetesen, az Amino 2500 elágazó láncú BCAA aminosavakat tartalmaz, amelyek elősegítik a regenerációt egy fárasztó edzés után, és ezen kívül egyéb nélkülözhetetlen aminosavakat, mint a lizin, tirozin, alanin, arginin, glicin és stb. Ennek az aminosav komplexnek minimális a zsírtartalma, és a szabad esszenciális és kritikus esszenciális aminosavak komplett spektrumának a forrását biztosítja a szerkezeti fehérjék reszintéziséhez egy megterhelő edzés után, ami a regeneráció alap folyamatát jelenti. 

 

Amino 2500

 

Amino 2500 és előnyei

  • minőségi aminosav komplex
  • aminosav hidrolizált előemésztett tejsavó fehérjéből
  • bioaktív tejsavó peptideket tartalmaz
  • magas a BCAA és aminosav tartalma
  • minimális zsírtartalom

 

Összetevők

tejsavó fehérje koncentrátum, tejsavóprotein-hidrolizátum, cellulóz, keményített növényi zsír, csomósodást gátló anyag: szilícium-dioxid. Allergén anyagok: tej és tejtermékek (beleértve a laktózt).

 

Adagolás

Naponta 3X1 db tabletta minden főétkezés előtt fél órával. Edzésnapokon az edzés előtt fél órával még 4d b tabletta bevétele ajánlott bő folyadék kíséretében. A kívánt cél elérése érdekében az AMINO 2500 terméket naponta és 6 héten át javasolt szedni.

 

Tápanyag táblázat

Tápértékek1 adag (3 tab)
Energia 126 kJ / 30 kcal
Fehérje 5,4 g
Szénhidrát 0,3 g
   ebből cukrok 0,3 g
Zsír 0,6 g
  ebből telített zsírsavak 0,6 g
Rost 0,6 g
Nátrium < 0,1 g
Aminosav profil
Alanin 267 mg
Arginin 117 mg
Aszparaginsav 594 mg
Cisztein 117 mg
Glutaminsav 974 mg
Glicin 80 mg
Hisztidin 91 mg
Izoleucin (BCAA) 342 mg
Leucin (BCAA) 572 mg
Lizin 513 mg
Metionin 117 mg
Fenilalanin 165 mg
Prolin 299 mg
Szerin 251 mg
Treonin 363 mg
Triptofán 74 mg
Tirozin 144 mg
Valin (BCAA) 315 mg

 

Figyelmeztetés

Táplálékkiegészítő. Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem alkalmas terhes és szoptató nők számára. Kisgyermekektől elzárva tartandó. A gyártó nem vállal felelősséget a helytelen tárolás során keletkezett károkért.

Allergén figyelmeztetés: Tejet (laktózt) és szóját (lecitint) tartalmaz.

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Amino 2500 aminosav 300 tab - All Stars
Write Your Own Review
Véleményt ír:Amino 2500 aminosav 300 tab - All Stars
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ