Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Amino Power Liquid 1000 ml - Nutrend

Gyártó: Nutrend

Az Amino Power Liquid olyan aminosav profilt biztosít, mellyel meglehet alapozni az izomtömeg és az erő növekedését. A gyorsan felszívódó folyékony formula, jobb felszívódást biztosít a hagyományos aminósav tablettáknál. A fehérje forrása: Hidrolizált tejsavó fehérje. A termék tartalmaz BCAA eszenciális aminósavat, L-Glutamin, ornitine és taurin öszetevőket. 

AMINO POWER LIQUID FOLYÉKONY AMINOSAV

Amino Power Liquid Az Amino Power Liquid olyan aminosav profilt biztosít, mellyel meglehet alapozni az izomtömeg és az erő növekedését. A gyorsan felszívódó folyékony formula, jobb felszívódást biztosít a hagyományos aminósav tablettáknál. A fehérje forrása: Hidrolizált tejsavó fehérje. A termék tartalmaz BCAA eszenciális aminósavat, L-Glutamin, ornitine és taurin öszetevőket. Amit a szedésével elérhetünk: - Izomtömeg és erő növekedés (anabolikus hatás) - Az izomtömeg védelme (anti-katabolikus hatás) - Fenntarthatjuk a pozitív nitrogén-egyensúlyt. Kiszerelés 1000 ml - folyékony aminósav formula Javasolt használat 1 adag 15 ml. 3x naponta 15 ml, étkezések között vagy edzés előtt, illetve lefekvés előtt. 

Az aminósavak a fehérjék építőelemei, így kulcsfontosságú szerepet játszanak az izomépítésben! A BCAA esszenciális aminósavak az izmok 33 %-át alkotja, és alapvető szerepet játszik a fehérjeszintézisben, energizálásban, és testzsírcsökkentő hatással is bír. A Nutrend Amino BCAA Mega Strong termék 80 000 mg szabad formájú elágazó szénláncú aminosavat tartalmaz literenként. A folyékony formula gyorsabb és tökéletesebb felszívódást biztosít, mint a hagyományos kapszulás, tablettás készítmények. A folyékony formának köszönhetően ultragyors a felszívódás, és jobb a hasznosulása mint a hagyományos BCAA termékeknek.

Védi izmaidat az intenzív edzés vagy stressz által kiváltott katabolizmustól, fokozza a fehérjeszintézist, gyorsítja a regenerációt, energizálja az izomzatot, növeli az izomtömeged és az erőt.


Ajánlott használat


Az izmok védelmében (katabolizmus) és a teljesítőképesség növeléshez : 40 ml termék 15-30 perccel edzés előtt. Az izmok regenerálása érdekében: 40 ml termék közvetlenül edzés után!


Ötlet: A termék hatása fokozható, ha edzés után 15-20 percen belül kevert vagy 100 % tejsavó fehérjét fogyaszt. Pl. Nutrend Whey Core 100 vagy Nutrend Excelent 80 protein


Előnyei: 

  • Szabad kristályos forma
  • Nagy mennyiségű BCAA tartalom (80 000 mg/l)
  • Könnyen és ultragyorsan felszívódó folyékony formula
  • Gyors és tökéletes fehérjeforrás
  • Növeli az anabolizmust (fehérjeszintézis)
  • Nagyobb energia és teljesítőképesség
  • Antikatabolikus hatás
  • Gyorsabb regenerálódás 
  • Cukor és aszpartam mentes


Kiszerelés:

1000 ml folyékony aminosav formula 

 

Összetétel:

Víz, zselatin hidrolizátum, glükóz, hidrolizált tejsavó fehérje, savanyúságot szabályozó citromsav, taurin, E 270 (tejsav) savanyúságot szabályozó, L-leucin, L-glutamin, L-ornitin-hidroklorid, L-izoleucin, L-valin, aroma, kálium-szorbát és nátrium-benzoát tartósítószer, szukralóz és aceszulfám-K édesítőszerek, szilikon defoamer.

 

Tápértékek táblázata

összetevőadagonként
tartalmaz
RDA%
Szénhidrát  1.5 g  
Cukor 1.5 g  
Zsír   
Zsírsav (telített) 
További Összetevők  
Energia 102 kJ  
Kalória 24 kcal  
Fehérje 4.2 g  
Rost  
Nátrium  
Taurine 150  
L-Leucine (pH-Sorb™ Buffering Technology L-leucine and leucine HCl; Patent-Pending)90 mg  
L-Glutamine 75 g  
L-Ornithine Hydrochloride75 mg  
L-Isoleucine (from protein complex matrix)45 mg  
L-Valine (from protein complex matrix)45 mg  
 
 

Figyelmeztetés:

 

 

A vásárlók véleményei

Amino Power Liquid 1000 ml - Nutrend

Write Your Own Review
Véleményt ír:Amino Power Liquid 1000 ml - Nutrend
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Amino Power Liquid 1000 ml - Nutrend

A kérdés leírása
Írj választ