Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Amino Power Liquid 1000 ml - Nutrend

Gyártó: Nutrend

Az Amino Power Liquid olyan aminosav profilt biztosít, mellyel meglehet alapozni az izomtömeg és az erő növekedését. A gyorsan felszívódó folyékony formula, jobb felszívódást biztosít a hagyományos aminósav tablettáknál. A fehérje forrása: Hidrolizált tejsavó fehérje. A termék tartalmaz BCAA eszenciális aminósavat, L-Glutamin, ornitine és taurin öszetevőket. 

Hosszú távon nem elérhető

AMINO POWER LIQUID FOLYÉKONY AMINOSAV

Amino Power Liquid Az Amino Power Liquid olyan aminosav profilt biztosít, mellyel meglehet alapozni az izomtömeg és az erő növekedését. A gyorsan felszívódó folyékony formula, jobb felszívódást biztosít a hagyományos aminósav tablettáknál. A fehérje forrása: Hidrolizált tejsavó fehérje. A termék tartalmaz BCAA eszenciális aminósavat, L-Glutamin, ornitine és taurin öszetevőket. Amit a szedésével elérhetünk: - Izomtömeg és erő növekedés (anabolikus hatás) - Az izomtömeg védelme (anti-katabolikus hatás) - Fenntarthatjuk a pozitív nitrogén-egyensúlyt. Kiszerelés 1000 ml - folyékony aminósav formula Javasolt használat 1 adag 15 ml. 3x naponta 15 ml, étkezések között vagy edzés előtt, illetve lefekvés előtt. 

Az aminósavak a fehérjék építőelemei, így kulcsfontosságú szerepet játszanak az izomépítésben! A BCAA esszenciális aminósavak az izmok 33 %-át alkotja, és alapvető szerepet játszik a fehérjeszintézisben, energizálásban, és testzsírcsökkentő hatással is bír. A Nutrend Amino BCAA Mega Strong termék 80 000 mg szabad formájú elágazó szénláncú aminosavat tartalmaz literenként. A folyékony formula gyorsabb és tökéletesebb felszívódást biztosít, mint a hagyományos kapszulás, tablettás készítmények. A folyékony formának köszönhetően ultragyors a felszívódás, és jobb a hasznosulása mint a hagyományos BCAA termékeknek.

Védi izmaidat az intenzív edzés vagy stressz által kiváltott katabolizmustól, fokozza a fehérjeszintézist, gyorsítja a regenerációt, energizálja az izomzatot, növeli az izomtömeged és az erőt.


Ajánlott használat


Az izmok védelmében (katabolizmus) és a teljesítőképesség növeléshez : 40 ml termék 15-30 perccel edzés előtt. Az izmok regenerálása érdekében: 40 ml termék közvetlenül edzés után!


Ötlet: A termék hatása fokozható, ha edzés után 15-20 percen belül kevert vagy 100 % tejsavó fehérjét fogyaszt. Pl. Nutrend Whey Core 100 vagy Nutrend Excelent 80 protein


Előnyei: 

  • Szabad kristályos forma
  • Nagy mennyiségű BCAA tartalom (80 000 mg/l)
  • Könnyen és ultragyorsan felszívódó folyékony formula
  • Gyors és tökéletes fehérjeforrás
  • Növeli az anabolizmust (fehérjeszintézis)
  • Nagyobb energia és teljesítőképesség
  • Antikatabolikus hatás
  • Gyorsabb regenerálódás 
  • Cukor és aszpartam mentes


Kiszerelés:

1000 ml folyékony aminosav formula 

 

Összetétel:

Víz, zselatin hidrolizátum, glükóz, hidrolizált tejsavó fehérje, savanyúságot szabályozó citromsav, taurin, E 270 (tejsav) savanyúságot szabályozó, L-leucin, L-glutamin, L-ornitin-hidroklorid, L-izoleucin, L-valin, aroma, kálium-szorbát és nátrium-benzoát tartósítószer, szukralóz és aceszulfám-K édesítőszerek, szilikon defoamer.

 

Tápértékek táblázata

összetevő adagonként
tartalmaz
RDA%
Szénhidrát   1.5 g   
Cukor  1.5 g   
Zsír    
Zsírsav (telített)  
További Összetevők    
Energia  102 kJ   
Kalória  24 kcal   
Fehérje  4.2 g   
Rost   
Nátrium   
Taurine  150   
L-Leucine (pH-Sorb™ Buffering Technology L-leucine and leucine HCl; Patent-Pending) 90 mg   
L-Glutamine  75 g   
L-Ornithine Hydrochloride 75 mg   
L-Isoleucine (from protein complex matrix) 45 mg   
L-Valine (from protein complex matrix) 45 mg   
 
 

Figyelmeztetés:

 

 

A vásárlók véleményei

Amino Power Liquid 1000 ml - Nutrend

Write Your Own Review
Véleményt ír:Amino Power Liquid 1000 ml - Nutrend
A Te értékelésed
Készült
EU
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Amino Power Liquid 1000 ml - Nutrend

A kérdés leírása
Írj választ