Amino Beta-Alanine 200 g - Self OmniNutrition

0%
0% (0)

Amino Beta-Alanine táplálékkiegészítő  béta alaninon alapuló aminosav, amely energiával tölti fel az izmokat ATP formájában.  A béta-alanin karnozinná alakul, amely segít semlegesíteni a hidrogén-ion és az izmok PH értékét. Ez a termék, por formában, jelentős hatással van a teljesítményre és kemény edzésre fogja motiválni, pont a bizsergés ideiglenes érzésének köszönhetően. 

Hosszú távon nem elérhető

Amino Beta-Alanine - növeli a teljesítményt, enyhíti a fáradtságot és edzésre motivál

Amino Beta-Alanine táplálékkiegészítő  béta alaninon alapuló aminosav, amely energiával tölti fel az izmokat ATP formájában. Ez rendkívül fontos egy kemény edzésnél, mert ilyenkor a test több energiát fogyaszt el, mint amennyit képes újra termelni. Ez tejsav termeléshez vezet és hidrogén ion kialakulásához. Ennek az a következménye, hogy a test nem tudja elég gyorsan kivezetni a tejsavat az izmokból, amelyek ezáltal elfáradnak. A béta-alanin karnozinná alakul, amely segít semlegesíteni a hidrogén-ion és az izmok PH értékét. Ez a teljesítmény maximalizálásában jelent előnyt. A "bizsergés" ideiglenes érzése, közvetlenül az elfogyasztása után, aktívvá varázsol az edzés előtt. A termék por formában van.

 

 Amino beta-alanine

 

Amino Beta-Alanine és előnyei

  • 100% Béta-alanin
  • teljesítménynövelő
  • csökkenti a fáradtságot
  • minőségi edzésre motivál

 Amino beta-alanin

 

Összetevők

Béta-alanin.

 

Adagolás

3 g (1 mérőkanál) keverjünk össze 200 ml vízben, vagy sportitalban. 30 másodpercen keresztül rázzuk. Edzés előtt fogyasztjuk. 

 

Tápérték táblázat

Tápértékek1 adag (3 g)
Béta-alanin 3 g

 

Figyelmeztetés

Nem alkalmas terhesség és szoptatás alatt. Abban az esetben, ha kedvezőtlen hatásokat észlel, hagyja abba a termék használatát, és forduljon orvoshoz. 18 éven aluli személyek számára nem ajánlott a termék fogyasztása. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.  A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Tartsa távol a gyerekektől. Száraz, és hűvös helyen tárolja.

Allergén figyelmeztetés: Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént, ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült!

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Amino Beta-Alanine 200 g - Self OmniNutrition
Write Your Own Review
Véleményt ír:Amino Beta-Alanine 200 g - Self OmniNutrition
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ