Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Amino 2700 - Universal Nutriton

AMINO 2700  tejsavó koncentrátumból és hidrolizátumból álló aminosav, amelynek fokozatos a feloldódásasa. 1 tabletta több, mint 2000 mg aminosavat tartalmaz, amelyek védik az izomsejteket és megelőzik a katabolizmust.

Hosszú távú nem elérhető

AMINO 2700: aminosavak hosszantartó feloldódással 

Az Universal által kifejlesztett hatékony Amino 2700 aminosav készítmény kizárólag tiszta formában tartalmaz anabolikus hatású di-peptid, tri-peptid és kötött láncú aminosavakat, amelyek fontos szerepet játszanak a nagy izomtömegek kidolgozásában.

Az Universal által kifejlesztett hatékony Amino 2700 aminosav készítmény kizárólag tiszta formában tartalmaz anabolikus hatású di-peptid, tri-peptid és kötött láncú aminosavakat, amelyek fontos szerepet játszanak a nagy izomtömegek kidolgozásában és a testzsír százalék alacsony szinten tartásában. Az aminosavak jelentős szerepet játszanak a szervezet nitrogén egyensúlyának fenntartásában. A pozitív nitrogénegyensúly elősegíti az izmok gyors regenerálódását az edzési gyakoriság és intenzitás növelésekor. Az izom növekedésének szempontjából a nitrogén egyensúlynak döntő szerepe van. Az aminosavak elősegítik az erő gyors regenerálódását, az oxigén ellátás javítását és az anyagcsere felgyorsítását a testzsír hatékonyabb elégetése érdekében.

 

  amino 2700

 

Amino 2700 és az előnyei

  • anabolikus hatás
  • növeli a sportteljesítményt
  • elősegíti a regenerálódát
  • bebiztosítja a nitrogén egyensúlyt
  • elengedhetetlen a tiszta izomtömeg növelésére

 

Kinek ajánlott ez a termék?

Az Aminot sportolóknak ajánljuk 8éves kor felett, de olyanoknak is ajánlott, akiknek emésztési gondjaik vannak, sérülések után és műtét után lábadoznak.

 

  amino 2700

 

Összetevők

Amino 2700 Extra-Strength Amino Blend (tejsavófehérje koncentrátum és hidrolizátum), foszfát, víz, sztearinsav, lecitin, magnézium-sztearát, piridoxin-HCI és farmaceutickáglazúra.Adagolás

2-8 tabletta naponta; az edzés előtti étkezés után, közvetlenül edzés után és lefekvés előtt. Különösen ajánlott éjszakai ébredéskor, a test pozitív nitrogén-egyensúlyának megőrzése érdekében.

 

Tápértékek táblázata

Tápértékek   1 adag (3 tabl)  
Kalória 24 kcal
Fehérjék 6 g
B6 vitamin 15 mg
Aminosavak
Alanin 298 mg
Arginin 145 mg
Aszparaginsav                652 mg
Cisztin 153 mg
Glutaminsav                            1038 mg
Glicin 113 mg
Hisztidin 121 mg
Izoleucin 378 mg
Leucin 668 mg
Valin 354 mg
Lizin 555 mg
Metionin 129 mg
Fenilalanin 209 mg
Prolin 338 mg
Szerin 290 mg
Treonin 394 mg
Triptofán 105 mg
Tirozin 185 mg
A vásárlók véleményei

Amino 2700 - Universal Nutriton

Write Your Own Review
Véleményt ír:Amino 2700 - Universal Nutriton
A Te értékelésed
Product detail
Category Komplex aminosavak
A vásárlók kérdései

Amino 2700 - Universal Nutriton

A kérdés leírása
Írj választ