Alpha Lipoic Acid 60 kapsz. – Universal nutrition

0%
0% (0)

Az Alpha Lipoic Acid termék egy alfa-liponsav – ALA, antioxidáns, amely eltávolítja a szabad gyököket a testből és megerősíti a további antioxidánsokat, mint pl. az A, C és E vitamin. Ráadásul, biztosítja a glükózszint drámai csökkenését, ami meggyorsítja az edzés utáni regenerációt és növeli a tápanyagok felvételét az izomsejtekbe. 

Hosszú távon nem elérhető

Alpha Lipoic Acid (ALA), alfa-liponsav eltávolítja a szabad gyököket a testből és megerősíti a további antioxidánsokat

Az Alpha Lipoic Acid termék egy alfa-liponsav– ALA, zsírsav és antioxidáns amelynek két fontos előnye van. Az első ilyen előny a szabad gyökök eltávolítása a testből és az egyéb antioxidánsok funkcionális javítása, mint pl. az A, C és az E vitamin. A szabad gyökök hulladéktermékek, amelyek akkor jönnek létre, amikor a szervezete a táplálékot energiává alakítja. Megszabadítani a testet a szabad gyököktől, számos egészségi probléma elkerülését jelentheti. Az ALA második előnye az inzulint „utánzó” hatásai – a glükózszint dramatikus lecsökkentése. Ez szintén megnövelt glutation szintet biztosít a testben, amelynél meg lett erősítve, hogy gyorsítja az erőedzések utáni regenerációt. Szintén növeli a tápanyagok és a fehérjék felvételét az izomsejtek számára. 

 

Alpha Lipoic Acid


Alpha Lipoic Acid és az előnyei:

  • Eltávolítja a szabad gyököket
  • Javítja egyéb antioxidánsok hatékonyságát
  • Szabályozza a glükóz szintjét a vérben

 

Adagolás:

Fogyasszon 1 kapszulát, 2-3 alkalommal naponta, étellel együtt.

 

Tápanyag táblázat

Tápértékek1 adag (1 kapsz)
Alfa-liponsav 100 mg

 

Egyéb összetevők:

Laktóz (tej), kalcium-foszfát, zselatin, magnézium-sztearát

 

Figyelmeztetés:

Élelmiszer a tápigények teljesítésére, intenzív izomterhelés esetén, főleg a sportolók számára. Élelmiszer, meghatározva a speciális táplálkozáshoz – megfelelő a sportolóknak. Tárolja a gyermekektől távol. Nincs meghatározva a gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Tárolja száraz helyen, 5-25 °C-os hőmérséklet mellett. A gyártó nem felel a termék helytelen felhasználása és tárolása által okozott károkért. Egészségügyi problémák esetén, a felhasználás előtt kérje orvosa tanácsát. 

Allergén figyelmeztetés: Olyan berendezésben legyártva, amely szintén feldolgozhat tojást, diót, szezámmagot, mogyorót, halat, kagylót és gabonatermékeket is. 

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Alpha Lipoic Acid 60 kapsz. – Universal nutrition
Write Your Own Review
Véleményt ír:Alpha Lipoic Acid 60 kapsz. – Universal nutrition
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ