Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Fekvőtámasz állvány Push Up Stand PS-4005 - Power System

Gyártó: Power System

Push Up Set fekvőtámasz keret nagyszerű kiegészítő az edzéshez és a mellizmok, hátizom, bicepsz, tricepsz, de a hasizom és a farizom erősítésére is. Elég, ha kicserélitek a támasztás helyzetét és teljesen más izom területet fogtok bekapcsolni. Az erős és stabil krómozott konstrukció, nehéz súlyokhoz és támaszokhoz egyaránt minden típusú edzésen megállja a helyét. 

Hosszú távon nem elérhető

Push Up Stand - fekvőtámasz állvány nagyszerű segítség az izomtömeg építéséhez, amit bárhol használhattok

Push Up Stand fekvőtámasz keret nagyszerű kiegészítő az edzéshez és a mellizmok, hátizom, bicepsz, tricepsz, de a hasizom és a farizom erősítésére is. Elég, ha kicserélitek a támasztás helyzetét és teljesen más izom területet fogtok bekapcsolni. A fekvőtámasz keretet az otthoni edzés során, de a konditeremben vagy a tornateremben is használhatjátok.

 

push up set power system fekvőtámasz keret Erős és stabil krómozott konstrukció nagy teherbírású, a Power foganytúk pedig csúszásgátló habbal vannak ellátva., amely tőkéletes komfortot biztosít az edzés alatt. A fekvőtámasz keret minden korosztály számára alkalmas, és minden típusú edzésnél hasznát vesszük. Nagy előnynek számít, hogy bárhol használhatjuk.

 

Push Up Stand fekvőtámasz állvány és előnyei

  • a mellizom, hát, bicepsz, tricepsz, hasizom erősítéséhez.
  • erős és stabil konstrukció
  • kényelmes neoprén bevonatú fogantyúk
  • hordozható és kompakt kialakítás
A vásárlók véleményei

Fekvőtámasz állvány Push Up Stand PS-4005 - Power System

Write Your Own Review
Véleményt ír:Fekvőtámasz állvány Push Up Stand PS-4005 - Power System
A Te értékelésed

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Fekvőtámasz állvány Push Up Stand PS-4005 - Power System

A kérdés leírása
Írj választ