Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

A-HD Elite 30 kapsz - BPI Sports

Gyártó: BPI Sports

A A-HD ELITE egy rendkívül erős tesztoszterontámmogató termék, mely elősegíti az egészséges tesztoszterinszint és izomzat, valamint az anabolikus állapot megtartását megfelelő diéta és edzésmunka mellett. Továbbá a növényi kivonatok, vitaminok és ásványi anyagok segítségével optimalizálja az ösztrogén szintjét.

Hosszú távon nem elérhető

A-HD Elite - erős tesztoszterontámogató termék, mely természetes úton indítja be a tesztoszteronszintet 

A-HD Elite tesztoszteron fokozó – vitaminok, ásványi anyagok és növényi kivonatok koncentrált keveréketesztoszteron (TST) természetes termelődésének támogatására és az ösztrogén egészséges keretek közötti optimalizására, hormonális beavatkozás nélkül. Egy kapszula naponta elegendő. A termék legális és biztonságos alternatívája a tiltott és hormonális anyagoknak. Ha éppen a ciklus végén tartotok („kúra“), semmi sem jobb az A-HD terméknél. A cikluson kívüli edzésnek nem kell annyira rossznak lennie. Az A-HD beindítja a természetes tesztoszteront, mely a kúrátok alatt a minimumon volt. 

 

A-HD Elite BPI

 

A-HD Elite és előnyei

  • hatékony tesztoszteron fokozó
  • növeli a tesztoszteron szintet
  • optimalizálja az ösztrogén szintet
  • csökkenti a vízvisszatartást
  • minőségi izomtömeg felszedése
  • fokozza a libidót

 

Adagolás

Fogyassz napi 1 kapszulát minden nap azonos időpontban reggel, teli gyomorra. A maximális hatékonyság érdekében 4-8 hét folyamatos használat után tarts 4 hét szünetet.

 

Tápérték táblázat

Tápértékek1 adag (1 kapsz)
Cink 15 mg
A-HD ELITE™ (szabadalmaztatott keverék)500 mg
Montanoa tomentosa (levél és virág), Chenopodium album (mag), Caesalpinia benthamiana (gyökér), Curcuma longa (gyökér és gyökértörzs) [kurkumin], Trichopus zeylanicus (levél)

 

Egyéb összetevők

Zselatin, mikrokristályos cellulóz, kalcium-foszfát, magnézium-sztearát, sztearinsav, szilícium-dioxid, Oryza sativa, Capsicum annuum, Zingiber officinale, titán-dioxid, és FD & C Blue No. 1.

 

Figyelmeztetés

Nem alkalmas 18 éven aluliak számára. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget. Ne használja egymást követő 8 héten keresztül. A termék használata előtt konzultáljon orvosával, ha más gyógyszert is szed, vagy valamilyen betegségben szenved. A termék nem alkalmas nők számára. Ne használja amennyiben terhes, szoptat, vagy teherbe szeretne esni. Gyermekektől elzárva tartandó.

A vásárlók véleményei

A-HD Elite 30 kapsz - BPI Sports

Write Your Own Review
Véleményt ír:A-HD Elite 30 kapsz - BPI Sports
A Te értékelésed

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

A-HD Elite 30 kapsz - BPI Sports

A kérdés leírása
Írj választ