Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Edzőkesztyű Extreme - Mad Max

Rating:
100 %

A Mad Max kesztyűinek új kiadása az Extreme. Fekete-piros színkombinációban. Alkalmas szabadtéri edzésekhez, de ugyanúgy edzőterembe is. 

Hosszú távon nem elérhető

EXTREME EDZŐKESZTYŰ

"Ez a kesztyű mindenféle túlzás nélkül művészi darab.idézet a katalógusból

A kesztyű első osztályú matt-fekete bőrből készült, melyenk belső oldala speciálisan kezelt, így NEM engedi a színét még a legintenzívebb izaddtság hatására sem! (állítólag) A tenyér és kézfej területén, amelyek edzés alatt a legjobban deformálódnak a bőr sepciálisan kiképzett és tömött. A kézfej középső részét lágy lycrából készítettük, ami meggátolja a deformálódást (Flex&Fit technológia). Az ujjak között és a tenyér felső részén használt lycra a legjobb és legtartósabb 4-way anyagunk. A merev anyagú igen erős csuklószorító a felső részén vastagabb, így a kesztyű le- és felvétele megkönnyített. A hüvelykujjon használt fortír anyag jól alkalmas az edzés alatti izzadtság letörlésére. A kétfalú tenyérrész speciálisan bélelt.

Az edzőkesztyű méretének kiválasztását a méretválasztó táblázat  alapján tudod megbecsülni. Nem pontos mérés, de közelítő becslésnek jó.

 

Mérettáblázat:

Mérd le a tenyered kerületét enyhén behajlitott ujakkal. 

S 18.0 - 19.0 cm
M 19.0 - 20.5 cm
L 20.5 - 22.0 cm
XL 22.0 - 23.5 cm

A vásárlók véleményei

Edzőkesztyű Extreme - Mad Max

Write Your Own Review
Véleményt ír:Edzőkesztyű Extreme - Mad Max
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Edzőkesztyű Extreme - Mad Max

A kérdés leírása
Írj választ