Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Compress Fever zsírégető - Nutrend

Gyártó: Nutrend
A COMPRESS FEVER zsírégető a keményen és intenzíven edző sportolóknak van kifejlesztve.
Hosszú távon nem elérhető

COMPRESS FEVER ZSÍRÉGETŐ

A Nutrend Compress Fever egy hatékony zsírégető, mely olyan összetevőket tartalmaz, amelyek megemelik a test hőmérsékletét. A koffein és a szinefrin akkor fejti ki a pozitív zsírégető hatását, amikor arra az edzés közben szükség van.

A Nutrend Compress Fever zsírégető termék egy hatékony zsírégető, mely olyan összetevőket tartalmaz, amelyek megemelik a test hőmérsékletét. A komponensek kölcsönösen erősítik egymás pozitív hatását és olyan mennyiségben kerültek a készítménybe, mely még nem károsítja a szervezetet.

Olyan sportolók számára ajánlott a Nutrend Compress Fever zsírégető készítmény, mely egyaránt alkalmas az intenzív tréningekre való felkészülésre. Mivel az összetevők kizárólag természetesek, a szervezetben történő hasznosulásuk a lehető legjobb lesz.

 

Hatásai: 


A termék stimuláló hatású: A Nutrend Compress Fever zsírégető készítmény egyaránt tartalmaz koffeint és szinefrint, mely a készítményben található gyógynövény kivonatokban található. (guarana kivonat, Yerba kivonat, Citrus aurantium kivonat, zöld tea kivonat) A koffein és a szinefrin akkor fejti ki a pozitív zsírégető hatását, amikor arra az edzés közben szükség van. 

A termék emeli a belső hőmérsékletet: A termékben található fekete bors kivonat (Bioperin) segíti a készítményben található összetevők gyorsabb felszívódását és hasznosulását, így felgyorsul az anyagcsere és gyorsabb és intenzívebb lesz a zsírégetés is. 

 

Ajánlott fogyasztás

Vegyen be 3 kapszulát ébredés után üres gyomorra és további 3 kapszulát az ebéd elfogyasztása előtt 30 perccel! 

Felhasználás:
Használja a terméket periodikusan, 3 hét használat után hagyjon ki egy hét szünetet, majd szedje azt további 3 hétig! Ne lépje túl a napi 6 kapszula beszedését és lefekvés előtt szedése nem javasolt! A termék használata mellett ne fogyasszon más koffein tartalmú készítményt! A terméket a felbontás után 3 hónapon belül el kell fogyasztani! 

 

Összetétel

A COMPRESS FEVER olyan mennyiségekben tartalmazza azokat az ismert zsírégető összetevőket (koffein, szinefrin, HCA, guggulszteron, L-Karnitin) amelyek azok még használata legális a sportolók számára is, akik rendszeres dopping teszteken esnek át. Ezenkívül ezen összetevők hasznosulását jelentősen javítja (további 30%-kal) a Bioperin összetevő. (fekete bors)

 

NUTREND COMPRESS FEVER

Összetétel:
Egy adag mérete: 6 kapszula
Adagok Száma: 20
  Adagonként tartalmaz DV %
Energia tartalom 97 kJ/23 kcal  
Fehérje 3,1 g  
Szénhidrát 1,7 g  
Zsír 0,3 g  
L-Karnitin tartrát 800 mg  
L-Tirozin 800 mg  
L-Arginin 500 mg  
L-Citrullin malát 360 mg  
Garcitrin 1500 mg  
Gugulipid 800 mg  
Guarana kivonat 800 mg  
Maté tea kivonat 200 mg  
Keserű narancs kivonat 120 mg  
Withania somnifera kivonat 100 mg  
Zöld tea kivonat 60 mg  
Ginkgo biloba kivonat 40 mg  
Bioperin 5 mg  A vásárlók véleményei

Compress Fever zsírégető - Nutrend

Write Your Own Review
Véleményt ír:Compress Fever zsírégető - Nutrend
A Te értékelésed
Készült
EU
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Compress Fever zsírégető - Nutrend

A kérdés leírása
Írj választ