Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Compress Fever zsírégető - Nutrend

Gyártó: Nutrend
A COMPRESS FEVER zsírégető a keményen és intenzíven edző sportolóknak van kifejlesztve.
Hosszú távon nem elérhető

COMPRESS FEVER ZSÍRÉGETŐ

A Nutrend Compress Fever egy hatékony zsírégető, mely olyan összetevőket tartalmaz, amelyek megemelik a test hőmérsékletét. A koffein és a szinefrin akkor fejti ki a pozitív zsírégető hatását, amikor arra az edzés közben szükség van.

A Nutrend Compress Fever zsírégető termék egy hatékony zsírégető, mely olyan összetevőket tartalmaz, amelyek megemelik a test hőmérsékletét. A komponensek kölcsönösen erősítik egymás pozitív hatását és olyan mennyiségben kerültek a készítménybe, mely még nem károsítja a szervezetet.

Olyan sportolók számára ajánlott a Nutrend Compress Fever zsírégető készítmény, mely egyaránt alkalmas az intenzív tréningekre való felkészülésre. Mivel az összetevők kizárólag természetesek, a szervezetben történő hasznosulásuk a lehető legjobb lesz.

 

Hatásai: 


A termék stimuláló hatású: A Nutrend Compress Fever zsírégető készítmény egyaránt tartalmaz koffeint és szinefrint, mely a készítményben található gyógynövény kivonatokban található. (guarana kivonat, Yerba kivonat, Citrus aurantium kivonat, zöld tea kivonat) A koffein és a szinefrin akkor fejti ki a pozitív zsírégető hatását, amikor arra az edzés közben szükség van. 

A termék emeli a belső hőmérsékletet: A termékben található fekete bors kivonat (Bioperin) segíti a készítményben található összetevők gyorsabb felszívódását és hasznosulását, így felgyorsul az anyagcsere és gyorsabb és intenzívebb lesz a zsírégetés is. 

 

Ajánlott fogyasztás

Vegyen be 3 kapszulát ébredés után üres gyomorra és további 3 kapszulát az ebéd elfogyasztása előtt 30 perccel! 

Felhasználás:
Használja a terméket periodikusan, 3 hét használat után hagyjon ki egy hét szünetet, majd szedje azt további 3 hétig! Ne lépje túl a napi 6 kapszula beszedését és lefekvés előtt szedése nem javasolt! A termék használata mellett ne fogyasszon más koffein tartalmú készítményt! A terméket a felbontás után 3 hónapon belül el kell fogyasztani! 

 

Összetétel

A COMPRESS FEVER olyan mennyiségekben tartalmazza azokat az ismert zsírégető összetevőket (koffein, szinefrin, HCA, guggulszteron, L-Karnitin) amelyek azok még használata legális a sportolók számára is, akik rendszeres dopping teszteken esnek át. Ezenkívül ezen összetevők hasznosulását jelentősen javítja (további 30%-kal) a Bioperin összetevő. (fekete bors)

 

NUTREND COMPRESS FEVER

Összetétel:
Egy adag mérete: 6 kapszula
Adagok Száma: 20
 Adagonként tartalmazDV %
Energia tartalom97 kJ/23 kcal 
Fehérje3,1 g 
Szénhidrát1,7 g 
Zsír0,3 g 
L-Karnitin tartrát800 mg 
L-Tirozin800 mg 
L-Arginin500 mg 
L-Citrullin malát360 mg 
Garcitrin1500 mg 
Gugulipid800 mg 
Guarana kivonat800 mg 
Maté tea kivonat200 mg 
Keserű narancs kivonat120 mg 
Withania somnifera kivonat100 mg 
Zöld tea kivonat60 mg 
Ginkgo biloba kivonat40 mg 
Bioperin5 mg A vásárlók véleményei

Compress Fever zsírégető - Nutrend

Write Your Own Review
Véleményt ír:Compress Fever zsírégető - Nutrend
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Compress Fever zsírégető - Nutrend

A kérdés leírása
Írj választ