100% Pure Beta Alanine Powder 200 g - Vitalmax

Rating:
100 % of 100
100% (1)
Gyártó: Vitalmax

A 100% Pure Beta Alanine, 100%-os és tiszta Béta-Alanin – egy nem esszenciális aminosav, amely növeli az izomerőt és az állóképességet. Ráadásul késlelteti az izomfáradtságot, javítja a regenerációt és csökkenti az edzés utáni izomfájdalom érzékelését. Ideális az olyan intenzív és állóképességi edzéseknél, amelyek kirobbanó akciót igényelnek.

 

Hosszú távon nem elérhető

A 100% Pure Beta Alanine egy tiszta Béta Alanin, amely növeli az állóképességet az intenzív edzések során

A 100% Pure Beta Alanine, 100%-os és tiszta Béta-Alanin – egy nem esszenciális aminosav, amely L-hisztidinnel kombinálva segítséget nyújt a karnozin létrehozásában. A Béta-Alanin növeli a karnozin koncentrációt az izmokban és megfelel minden sportosan aktív személy számára. Kitűnő azon sportokhoz, amelyek kirobbanó akciót igényelnek, mint pl. a sprint, erőedzés vagy a boksz, illetve az állóképességi edzéseket végző személyek számára, akik késleltetni szeretnék a fáradtság beálltát. 

 100% pure beta alanine

 

A 100% Pure Beta Alanine és az előnyei:

  • Elnyomja a fáradtságot
  • Növeli az állóképességet
  • Megfelelő az intenzív edzések esetén

 

Összetétel:

Béta-alanin, taurin.

 

Adagolás:

Egy adagot (4 g), keverjen fel 250-300 ml vízzel. Napi 1 adag használata javasolt. Az edzési napokon, 1 adag az edzés előtt. A nem edzési napokon, 1 adag ébredés után. 

 

Tápanyag táblázat

Tápértékek100 g-ban1 adag (4 g)
Béta-alanin 99,5 g 3,98 g
Taurin 0,5 g 0,02 g

 

Figyelmeztetés:

Élelmiszer a tápigények teljesítésére, intenzív izomterhelés esetén, főleg a sportolók számára. Élelmiszer, a speciális táplálkozáshoz meghatározva – megfelelő a sportolók számára. Tárolja a gyermekektől távol. Nincs gyermekek, terhes és szoptató nők számára meghatározva. Tárolja száraz helyen és sötétben, 5-25 °C közötti hőmérsékleten. A gyártó nem felelős, a termék nem megfelelő felhasználása és tárolása által okozott károkért. Egészségügyi problémák esetén, a használat előtt kérje orvosa tanácsát. A Béta-Alanin bőrbizsergést okozhat. Ez a test teljesen normális reakciója, amely egyáltalán nem káros.

Allergén figyelmeztetés: Legyártva egy olyan berendezésben, amely szintén tojást, diót, szezámmagot, mogyorót, halat, kagylót és gabona termékeket is feldolgozhat.  

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews 100% Pure Beta Alanine Powder 200 g - Vitalmax
Write Your Own Review
Véleményt ír:100% Pure Beta Alanine Powder 200 g - Vitalmax
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ