Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

100 % MCT Oil 1000 ml - PVL

Gyártó: PVL

Az MCT Oil egy ideális energiaforrás az állóképességi sportokhoz és az erőedzésekhez. Növeli a zsírsavak oxidációját a szervezet leterheltsége alatt és megakadályozza a jo-jo effektust. 120 kalóriát ad, ám a termogenézisnek köszönhetően  több energia égetődik el. 

Hosszú távon nem elérhető

100% MCT Oil: ideális energiaforrás minden sportnál

Az MCT készítményeket magas energiaigényű sportolók használják, mert sok energiát szolgáltat és mindezt szénhidrátok nélkül! Az MCT Oil közepesen hosszú láncú triglicerideket tartalmaz, amelyek gyorsabban és könnyebben szívódnak fel, mint a hagyományos zsírsavak. Sokkal jobban megfelelnek azoknak az embereknek, akiknek emésztési gondjaik vannak. A többi zsírtól eltekintve az MCT zsíroknak nincs szükségük l-karnitinra a kihasználhatóságukhoz.

 

Az alacsony kalóriatartalmú diétáknál a legalkalmasabb 15 ml MCT Oil-t fogyasztani. Ez a mennyiség elegendő a jo-jo effektus megakadályozására, valamint termogenézishez vezet, amely a diéta alatt csökkentve van. Az igaz, hogy 15 ml MCT olaj 120 kcal energiát ad, de a hőtermelésnek köszönhetően sokkal több zsirt éget el a szervezet és a diéta sokkal hatékonyabb lesz.  Az MCT-ket (a C-8 és C-10 zsírsavakat) a kókuszzsírból vonják ki, melynek ezek a 15%-át teszik ki.

 

MCT Oil

 

 

Az MCT Oil előnyei

  • gyors energiaszállító, nem rakódik le a zsírkészletekben
  • növeli a zsírsavak oxidálódását a leterheltség alatt
  • ideális energiaforrás az állóképességi sportokhoz
  • a zsír- és szénhidrátcsökkentett diétáknál már napi 15 ml MCT olaj elegendő a zsírmetabolizmus megtartására és növelésére
  • megakadályozza a jo-jo effektust

 

MCT Oil

 

Ajánlott adagolás

Napi 1-3 evőkanál (15-45 ml) fogyasztása ajánlott.

 

Tápértékek táblázata

Tápérték1 adag (15 ml)
Kalória 120 kcal
Zsír 14 g
A vásárlók véleményei

100 % MCT Oil 1000 ml - PVL

Write Your Own Review
Véleményt ír:100 % MCT Oil 1000 ml - PVL
A Te értékelésed
Készült
Egyesült Államok
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

100 % MCT Oil 1000 ml - PVL

A kérdés leírása
Írj választ